Hypotheek aanvragen: Hypotheekrente gaat weer wat stijgen. Pak snel je voordeel!

Welke hypotheek moet ik afsluiten?

Er zijn tal van hypotheken. Het kiezen van een hypotheek die precies bij je past is voor ons van groot belang. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn, maak dan een afspraak zodat wij jou kunnen helpen.

Welke hypotheek moet ik afsluiten?

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is afgekort een hypothecaire geldlening bij een geldverstrekker waardoor je een huis kunt kopen. Je leent geld en geeft het huis als onderpand bij de geldverstrekker. Bij de notaris wordt dit onderpand (deze zekerheid) vastgelegd in een hypotheekakte.
Er zijn veel redenen om een hypotheek af te sluiten. Een hypotheek om een huis te kopen ligt voor de hand, maar een hypotheek afsluiten voor verbouwen is net zo goed mogelijk. Hierdoor is een hypotheek voor meedere doeleinden mogelijk.

Nadat je hebt onderzocht welke hypotheek je wilt afsluiten, vraag je bij een geldverstrekker een offerte aan. Wij als adviseur kunnen je bij de hypotheek aanvraag helpen. Van de geldverstrekker ontvang je een renteaanbod. Hierin staat de rente van de geldverstrekker vermeld, het uiteindelijke hypotheekbedrag en de benodigde informatie voor de geldverstrekker.

De juiste hypotheek is een hypotheek die bij jou past. Een hypotheek afsluiten is de eerste stap naar een nieuw huis. Geen twee huizenbezitters zijn gelijk en daarom zijn er bijzonder veel soorten hypotheken. Dit betekend dat advies wat voor vandaag, maar ook in de toekomst, van groot belang is.
Gezien het feit dat er zo veel verschillende hypotheekvormen en geldverstrekkers zijn, staan hieronder een paar voorbeelden uit ons hypotheekvormenoverzicht die het meest gekozen worden:

Alle andere hypotheekvormen dan hierboven beschreven zijn te vinden in het overzicht hypotheek vormen.

Ons in de arm nemen om tot de maximale hypotheek te komen is volkomen betrouwbaar. Zo kun je ook via ons gebruik maken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Deze garantie wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning (WEW). De geldverstrekker krijgt de garantie te worden terugbetaald en verstrekt daarom de lening voor jouw hypotheek.

Hypotheek-aanvragen.nl helpt jouw gedurende de gehele route bij een hypotheek afsluiten. Je kiest samen met ons voor de juiste hypotheek: van eerste gedachte tot veilig wonen.

Voordat je contact opneemt met een hypotheekadviseur kan je zelf kijken wat je bijvoorbeeld maximaal kunt lenen. Zie hieronder enkele links om zelf te orienteren.

Hypotheek-aanvragen.nl is volkomen onafhankelijk en garandeert daardoor de juiste berekening van de hypotheek die je voor ogen hebt. Binnen de ruime keus aan mogelijkheden kun je online een aantal hypotheken berekenen. Indien nodig kunnen wij jou helpen bij het maken van een online hypotheek berekening.

Heeft jouw keus al enige vorm gekregen? Dan kun je ook online de offerte voor de hypotheek aanvragen. Met gericht en persoonlijk advies van Hypotheek-aanvragen.nl krijg je inzicht in de werkelijk bruto en netto maandlasten van jouw toekomstige hypotheek.


Het laatste hypotheek nieuws

Meer nieuws.