Hypotheek aanvragen: Hypotheekrente gaat weer wat stijgen. Pak snel je voordeel!

Hypotheek oversluiten berekenen

Aan de hand van onze innovatieve online rekentool krijg je inzicht in de kosten van het oversluiten, jouw besparing door de lagere maandlasten en de bijbehorende terugverdientijd van het oversluiten.

De rekenmodule kijkt niet perse naar dezelfde bank, maar naar de beste voorwaarden. Hierdoor is het oversluiten naar een andere bank mogelijk.

De rekenmodules werken als je op dit moment een annuitaire, lineaire of aflossingsvrije hypotheek of een gedeelte daarvan hebt. Indien je een andere hypotheekvorm hebt kunnen wij de berekening kostenloos voor jou maken om te zien wat jij kan besparen. Echter kan dit niet via de online rekenmodule.

Het is handig om jouw hypotheekgegevens bij het invullen van de rekenmodule bij de hand te hebben zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Door middel van het bovenstaande formulier kunt u berekenen wat uw voordeel kan zijn bij het oversluiten van uw hypotheek.
Wil je meer weten hoe het oversluiten van je hypotheek in elkaar zit? Kijk dan op onze hypotheek oversluiten pagina.

Mocht je problemen hebben met het invullen van het formulier of graag contact met ons willen opnemen dan kun je bellen naar:
020 - 6191912 (Wij werken landelijk)

> Hypotheek offerte aanvragen
> Gratis contact opnemen met een hypotheek adviseur