Laagste rente: 0,50%

De laagste hypotheekrente

De laagste hypotheekrentes van alle aanbieders eenvoudig voor jou in één overzicht zodat jij de laagste hypotheekrente zult afsluiten.

Hypotheekrente - de laagste hypotheekrentes vergelijken

Waarom zou je maandelijks teveel betalen voor jouw hypotheek als een andere geldverstrekker een lagere hypotheekrente aanbiedt? Zonder dat je het doorhebt kan het zo zijn dat je teveel betaald. Tijd om het te controleren dus!

Moet ik oversluiten of een nieuwe hypotheek afsluiten? Is het al tijd om over te sluiten? Dit blijven altijd veelgestelde vragen.
Echter is het zo dat de meeste hypotheken die in het verleden zijn afgesloten, hogere rentepercentages bezitten dan de huidige historisch lage hypotheekrentes. Vaak is het gezien de rentedaling van de afgelopen jaren voordeliger om jouw hypotheek over te sluiten tegen een lagere hypotheekrente, dan om jouw huidige hypotheek aan te houden. Wil je meer weten hoe dit in elkaar zit? Lees hypotheek oversluiten.

Wil je weten of jij ook kan besparen op jouw hypotheek door gebruik te maken van de huidige rentepercentages? Bereken dan zelf jouw bespaarmogelijkheid via deze rekenmodule. Indien jij jouw gegevens niet bij de hand hebt maar graag wilt weten of jij ook kan profiteren van de hypotheekrente percentages? Neem dan contact met een van onze adviseurs op.

Het up-to-date houden van jouw hypotheek kan ervoor zorgen dat jij financieel sterker in jouw schoenen staat. Dit hangt o.a. af van wanneer jij jouw hypotheek hebt afgesloten en voor welke tijd jij jouw hypotheekrente hebt vastgezet. Indien jij kort geleden een hypotheek hebt afgesloten, kan het zo zijn dat jij al profiteert van de lage rentepercentages.

Als jij jouw hypotheek langer geleden hebt afgesloten en eigenlijk niet meer naar om hebt gekeken, kan het zo zijn dat jij op financieel gebied veel voordeel kan behalen. Zorg er dus voor dat jij jouw hypotheek laat controleren door een adviseur zodat jij in de beste financiele positie komt te staan. Daarnaast zorgt de controle ervoor dat jij kan anticiperen op toekomstplannen zodat jij nooit voor verassingen komt te staan bij een verandering in jouw leven.

Kortom, laat je dus adviseren door één van onze adviseurs zodat jouw toekomstige hypotheek of jouw huidige hypotheek de laagste rente heeft. Wil je eerst zelf onderzoeken of het zinvol is om je hypotheek aan te passen? Alle bekende en grote geldverstrekkers zoals de hypotheekrente van ABN-AMRO, ING Bank, Obvion, Florius, Achmea, SNS Bank, Delta Lloyd, Argenta, Hypotrust en vele anderen vind je in het onderstaande renteoverzicht.

Hypotheekrente overzicht

Actueel hypotheekrente overzicht

Hypotheek-aanvragen.nl biedt jou een onafhankelijk actueel hypotheekrente overzicht zodat jij je kan oriënteren voordat je een hypotheek aanvraagt, oversluit of afsluit.

De laagste hypotheekrente

De laagste hypotheekrente vindt je bij hypotheek-aanvragen.nl omdat wij aan de hand van jouw gegevens, alle hypotheekrentes van onze geldverstrekkers verzamelen en vergelijken voor jou.

Hypotheekrente berekening

De hypotheekrente van geldverstrekkers hangt af van verschillende variabelen. Jouw hypotheekrente hangt onder andere af van de gekozen rentevaste periode, de marktwaarde van jouw huis, de zekerheden die de geldverstrekker jou biedt, of jouw keuze een hypotheek een NHG hypotheek is of niet en tot slot uiteraard de actuele hypotheekrente van de geldverstrekkers.

Hypotheekrente met en zonder NHG

Een hypotheek met of zonder NHG. Wat heeft het voor invloed op mijn hypotheekrente? Een NHG Hypotheek zorgt voor de allerlaagste risicoklasse wat betekend dat je een lagere rentestand zult ontvangen dan een hypotheek zonder NHG.

Hypotheekrente vergelijken

Aangezien onze organisatie onafhankelijk opereert weet je zeker dat jij de meest actuele en eerlijke rentestanden te zien krijgt. Wij vergelijken voor jou alle rentestanden van onze geldverstrekkers zodat jij gegarandeerd bent van de laagste hypotheekrente voor jouw hypotheek.

Hypotheekrente vastzetten

Hierboven zijn alle rentepercentages weergegeven. Daarbij kan je de keuze maken om de rentestand voor een bepaalde periode vast te zetten. Door de lage rentestanden op het moment, wordt er veel gekozen voor een 20 of 30 jarige rentevaste periode. Als de rente dan weer stijgt, profiteer je van jouw lagere rentestand ten opzichte van de actuele rentestand. Jouw rentestand hoef je natuurlijk niet vast te zetten, dan is de rente variabel en is de kans groter is dat de rente lager ligt dan bij een hypotheek met rentevaste periode.

Veelgestelde hypotheekrente vragen

De laagste hypotheekrente 10 jaar vast is op dit moment in het bovenstaande overzicht te zien. De huidige rentestand hangt af van de tariefklasse waarin men zich bevindt. Op dit moment varieert de rente tussen 0,43% en 1,40% voor 10 jaar vast.

De laagste hypotheekrente 20 jaar vast is op dit moment in het bovenstaande overzicht te zien. De huidige rentestand hangt af van de tariefklasse waarin men zich bevindt. De hypotheekrente van 20 jaar vast zal hoger uitpakken dan 10 jaar vast door het feit dat het risico van het oplopen van de hypotheekrente wordt gedekt over een langer termijn. Op dit moment is de bandbreedte van 20 jaar vast tussen 1,10% en 2,20% doordat er verschillende soorten hypotheken worden getoond in het renteoverzicht.

De laagste hypotheekrente 30 jaar vast wordt in het renteoverzicht getoond. De huidige rentestand hangt af van de tariefklasse waarin men zich bevindt. De hypotheekrente van 30 jaar vast zal hoger uitpakken dan 10 jaar vast of 20 jaar vast. Dit komt door het feit dat de rentestand op dit moment erg laag is en bij het afsluiten voor 30 jaar, ook zekerheid wordt gegeven voor deze rente. In 30 jaar is het gebruikelijker dat de hypotheekrente zal veranderen waardoor lagere rentepercentages minder snel aan de orde zijn. Op dit moment is de bandbreedte van 30 jaar vast tussen 1,40% en 3,65% doordat er verschillende soorten hypotheken worden getoond in het renteoverzicht.

Het laatste hypotheekrente nieuws

Meer nieuws.