Laagste rente: 0,50%

De laagste hypotheekrente voor jouw hypotheek

Waarom zou je maandelijks teveel betalen voor jouw hypotheek als een andere geldverstrekker een lagere hypotheekrente aanbiedt? Zonder dat je het doorhebt kan het zo zijn dat je teveel betaald. Tijd om het te controleren dus!

De laagste hypotheekrente voor jouw hypotheek

De laagste hypotheekrentes van alle aanbieders eenvoudig voor jou in één overzicht zodat jij de laagste hypotheekrente zult afsluiten voor jouw hypotheek. Het complete onafhankelijke hypotheekrente overzicht vind je op Hypotheek-aanvragen.nl.

Is mijn hypotheekrente up-to-date?

Laat je adviseren door één van onze adviseurs zodat jouw toekomstige hypotheek of jouw huidige hypotheek de laagste rente heeft. Wil je eerst zelf kijken of het zinvol is om je hypotheek over te sluiten? Alle bekende en grote geldverstrekkers zoals de hypotheekrente van ABN-AMRO, ING Bank, Obvion, Florius, Achmea, SNS Bank, Delta Lloyd, Argenta, Hypotrust en vele anderen vind je hier onder aan de pagina.

Moet ik oversluiten of een nieuwe hypotheek afsluiten?

Tijd om over te sluiten? Bij de meeste hypotheken wel. Gezien de rentedaling van de afgelopen jaren is het voordeliger om jouw hypotheek over te sluiten tegen een lagere hypotheekrente dan om jouw huidige hypotheekrente aan te houden. Klik hier voor meer informatie over het oversluiten.

Bereken hier of het voordeliger is om te oversluiten of maak een afspraak en laat een hypotheekadviseur het voor jou regelen.

Actueel hypotheekrente overzicht

Hypotheek-aanvragen.nl biedt jou een onafhankelijk actueel hypotheekrente overzicht zodat jij je kan oriënteren voordat je een hypotheek aanvraagt, oversluit of afsluit.

De laagste hypotheekrente

De laagste hypotheekrente vindt je bij hypotheek-aanvragen.nl omdat wij aan de hand van jouw gegevens, alle hypotheekrentes van onze geldverstrekkers verzamelen en vergelijken voor jou.

Hypotheekrente berekening

De hypotheekrente van geldverstrekkers hangt af van verschillende variabelen. Jouw hypotheekrente hangt onder andere af van de gekozen rentevaste periode, de marktwaarde van jouw huis, de zekerheden die de geldverstrekker jou biedt, of jouw keuze een hypotheek een NHG hypotheek is of niet en tot slot uiteraard de actuele hypotheekrente van de geldverstrekkers.

Hypotheekrente met en zonder NHG

Een hypotheek met of zonder NHG. Wat heeft het voor invloed op mijn hypotheekrente? Een NHG Hypotheek zorgt voor de allerlaagste risicoklasse wat betekend dat je een lagere rentestand zult ontvangen dan een hypotheek zonder NHG.

Hypotheekrente vergelijken

Aangezien hypotheek-aanvragen.nl onafhankelijk opereert weet je zeker dat jij de meest actuele en eerlijke rentestanden te zien krijgt. Wij vergelijken voor jou alle rentestanden van onze geldverstrekkers zodat jij gegarandeerd de laagste hypotheekrente voor jouw hypotheek afsluit.

Hypotheekrente vastzetten

Hierboven zijn alle rentepercentages weergegeven. Daarbij kan je de keuze maken om de rentestand voor een bepaalde periode vast te zetten. Door de lage rentestanden op het moment, wordt er veel gekozen voor een 20 of 30 jarige rentevaste periode. Als de rente dan weer stijgt, profiteer je van jouw lagere rentestand ten opzichte van de actuele rentestand. Jouw rentestand hoef je natuurlijk niet vast te zetten, dan is de rente variabel en is de kans groter is dat de rente lager ligt dan bij een hypotheek met rentevaste periode.