Hypotheek aanvragen: Hypotheekrente gaat weer wat stijgen. Pak snel je voordeel!

Over Hypotheek-aanvragen.nl

Alle medewerkers van hypotheek-aanvragen.nl naast elkaar voor een witte achtergrond in het zwart-wit.

Sinds dinsdag 22 november 2016 is Hypotheek-aanvragen.nl een online initiatief van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening BV, waar wij slechts met ervaren financieel/hypotheekadviseurs werken. Alle onze adviseurs hebben ten minste vijf jaar expertise in hun vak. Maar er zijn ook adviseurs met meer dan 25 jaar ervaring. Dit betekent voor u dat u met echte deskundigen te maken heeft. En dat is natuurlijk een geruststellende gedachte, zeker als het om uw financiën gaat.

Onze financiële diensten

Onze Adviseurs kunnen vaak meer bieden dan jij van te voren in gedachte hebt. Bekijk hieronder een overzicht van de diensten die wij onder andere kunnen regelen voor jou.
Afhankelijk van jouw situatie kan het zijn dat er nog meer diensten zijn die relevant zijn maar hier niet tussen staan. Staat jouw benodigde dienst er niet tussen? Maak je niet druk. Onze ervaren adviseurs denken aan alles en zorgen ervoor dat jij alles goed op een rijtje hebt!

  • Hypotheekadvisering
  • Particuliere schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Spaarproducten
  • Beleggingsproducten
  • Financieringen
  • Aanvullend Pensioen

Ons hoofdkantoor

Hypotheek-aanvragen.nl is een online initiatief en kan klanten door heel Nederland adviseren, echter vinden onze klanten het fijn om toch een keer face-to-face contact te hebben met onze adviseurs. Kom gerust een keer langs op ons kantoor in Lijnden!
Hier vind je meer informatie over ons kantoor.

Let op: Belangrijk!

Alle werkzaamheden van de medewerkers van Hypotheek-aanvragen.nl worden uitgevoerd volgens Gedragscode hypothecaire financieringen. Dit biedt u de zekerheid dat we open en eerlijk werken. Hypotheek-aanvragen.nl is niet financieel verbonden aan een verzekeringsmaatschappij, bankinstelling of andere derde partij die belang heeft bij de afsluiting van uw hypotheek. Er is geen enkele beperking bij Hypotheek-aanvragen.nl.

U krijgt dus gegarandeerd eerlijk en onafhankelijk advies.

Gezien het feit dat de adviseurs van Breedijk & Biesenbeek BV ook de adviseurs zijn van Hypotheek-aanvragen.nl, kunt u hier de recensies lezen over onze adviseurs.

Aangezien je met deskundigen te maken krijgt die adviseren over jouw financiën kun je hier onze kwaliteitscriteria bekijken, zodat je gerust bent van een professioneel advies.