Hypotheek aanvragen: Hypotheekrente gaat weer wat stijgen. Pak snel je voordeel!

Meer hypotheeklinks

Je kunt op dit gedeelte van de site een aantal handige hypotheeklinks met informatie vinden. Kom je er toch niet uit en wil je meer informatie van een van onze medewerkers? Bel ons dan gerust. Je kan ons maandag tot en met vrijdag bereiken van 9.00 tot 18.00 uur via 020-6191912. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

> Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Nationale Hypotheek Garantie (voorheen: gemeentegarantie) is een instrument ter bevordering van het eigen woningbezit in Nederland. Met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is het lenen voor uw eigen woning goedkoop, verantwoord en veilig. Lees verder voor meer informatie.

> Hypotheekvormen

Er zijn tal van hypotheekvormen mogelijk. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende hypotheekvormen.

> Bijzondere hypotheken

Er zijn verschillende soorten hypotheken die niet heel bekend zijn of niet vaak worden afgesloten. Op de pagina bijzondere hypotheken vindt je een aantal van die hypotheken zoals; Jachthypotheek, woonboothypotheek, recreatiewoninghypotheek & hypotheek met BKR.

> Fiscale aftrekposten huis en hypotheek

Eigen huis en hypotheek: Aftrekposten bij de koop van een huis. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijke aftrekposten bij de koop van een huis, maar ook bij het oversluiten van de hypotheek.

>Overdrachtsbelasting

Hier kun je berekenen wat je maandelijks moet inleggen/betalen om op enig moment in de toekomst (een bepaald deel van) je hypotheek te hebben afgelost en tevens zie je je besparing.

>Verzekering huis & hypotheek

Er zijn een aantal verzekeringen voor jouw woning die verplicht zijn om ervan verzekerd te zijn dat jouw woning goed beschermd is. Lees verder hoe jij jouw woning beschermd.

> ​​Starterslening SVN

Je wilt voor het eerst een eigen woning kopen en je hebt een bepaalde woning op het oog. Blijken de woonlasten te hoog voor jouw inkomen, dan kom je misschien in aanmerking voor de Starterslening.


Staat er niet bij wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op.