Laagste rente: 0,50%

Betrouwbaar jouw hypotheek berekenen!

Van maximale hypotheek, tot het berekenen van je bruto- en netto maandlasten doe je hier. Middels onze rekentools weet je binnen een paar minuten waar je aan toe bent.

Rekenmodules voor jouw hypotheek

Je kunt op dit gedeelte van de site een aantal hypotheek berekeningen uitvoeren. Wil je assistentie bij het invullen van de hypotheek berekening? Dat kan iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur via 020-6191912. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

> Maximale hypotheek berekenen

Ben je nieuwschierig hoeveel hypotheek je op je inkomen kunt verkrijgen? Maak eenvoudig en snel een maximale hypotheekberekening. Deze berekening is ook te gebruiken als je zelfstandigondernemer bent.

> Hypotheek oversluiten check

Aan de hand van deze module bereken je wat jouw financiële voordeel is als je je hypotheek gaat oversluiten naar een andere geldverstrekker.

> Kan ik deze woning kopen?

Berekenen of je aan de hand van de koopsom, je inkomen en eigen middelen of je de woning die je op het oogt hebt kunt kopen.

> Bruto / Netto maandlasten berekenen

Hier kun je berekenen wat jouw bruto/netto maandlast is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je overgaat tot de aankoop van een eigen woning.

> Maandlasten na (extra) aflossen?

Hier kun je berekenen wat je maandelijks moet inleggen/betalen om op enig moment in de toekomst (een bepaald deel van) je hypotheek te hebben afgelost en tevens zie je je besparing.

> Huren naar kopen

Op basis van je maandelijkse huurlast, kun je berekenen voor welk vergelijkbaar maandelijks bedrag je een hypotheek zou kunnen afsluiten.

> Hypotheek Nu & Straks

Met deze berekening krijg je inzicht in het risico van jouw aflossingsvrije hypotheek op de einddatum.

> Maandlast/looptijdrente

Bereken middels deze rekenmodule als indicatie jouw maandlast bij een bepaalde looptijdrente.

> Maandlasten bij vast aflossen

Bereken middels deze rekenmodule als indicatie jouw maandlasten bij vast aflossen.

> Hoeveel levert sparen op?

Op basis van een eenmalige en/of maandelijkse inleg berekenen je wat sparen je oplevert.

> Topafslag

Als je voor een tophypotheek kiest betaal je een topopslag bovenop de normale hypotheekrente. Een tophypotheek betekend een hypotheek die hoger is dan de schuldmarktwaardeverhouding (SMV) van jouw huis. Doordat het risico groter is voor de geldverstrekker, zal het rentepercentage hoger zijn bij een tophypotheek.