Hypotheek aanvragen vanaf: 0,40%

Geld overhouden door je verzekeringen te controleren

Geld overhouden door je verzekeringen te controleren

Verzekeringen zijn supersaai. Althans, dat vinden veel Nederlanders. Maar wat als wij je nou eens vertellen dat je binnen een uurtje misschien wel honderden euro’s kunt besparen?

In de afgelopen jaren zijn de premies van schadeverzekeringen voor onder andere jouw huis en auto enorm gestegen. Dit komt doordat er veel schades ontstaan door extreem weer. Het ene jaar zijn de schadeposten "normaal", terwijl in 2016 de schadeposten omhoog schoten tot wel €600 miljoen!

Hogere premie

Gezien het feit dat de klimaatveranderingen structureel toenemen, zijn de premies van de afgelopen jaren ook toegenomen. Een gecombineerde opstal- en inboedel verzekering kostte vorig jaar nog €450, waar dat 5 jaar geleden nog 25% minder was. Niet alleen de opstal en inboedel verzekeringen namen toe, onder andere ook vele autoverzekeringen ontwikkelde zich hetzelfde in prijs.

Twee keer zo duur

Ondanks de ontwikkelingen zijn er altijd nog enorme verschillen in premie van de verzekeringen. Zo zit er bij een woonpakket een verdubbeling tussen de goedkoopste en duurste verzekering. Wa verzekeringen idem dito! Het wordt tijd om eens naar je verzekeringen te kijken.

ORV wordt vaak vergeten

Je huidige overlijdensrisicoverzekering (ORV) kan ook enorm duur uitpakken, zeker als je die al een tijd geleden hebt afgesloten. Dit komt mede door de toename van de gemiddelde levensverwachting. Hierdoor zijn de premies in de afgelopen twintig jaar gehalveerd! Op een verzekering met een maandpremie van € 80 kan dat dus een kleine € 500 per jaar schelen.

Laat het controleren!

Je kan het zelf doornemen, maar vaak wordt dit vergeten. Laat het controleren door ons waardoor we jaarlijks een mooi bedrag voor jouw kunnen besparen! Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw verzekeringen weer up-to-date zijn zodat jij verzekerd bent van het beste pakket.

Neem hier met ons op