Hypotheek aanvragen: Hypotheekrente gaat weer wat stijgen. Pak snel je voordeel!

Second opinion hypotheekofferte

Als allround financiele dienstverlener, die landelijk haar diensten en producten afzet, voelen wij ons verantwoordelijk jouw belangen goed te behartigen.

Als wij jou een product adviseren, met als doelstelling een langdurige financiele relatie met ons aan te gaan, kun je er vanuit gaan dat het advies onafhankelijk, doordacht en goed onderbouwd is.

Helaas blijkt in de praktijk dat niet iedereen volgens deze methode werkt.

Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om bij ons, www.hypotheek-aanvragen.nl een second opinion aan te vragen. Wij gaan dan voor jou de offerte, die je elders aangeboden hebt gekregen beoordelen, en bekijken of deze op jouw persoonlijke situatie en wensen aansluit.

Bij de beoordeling kijken wij niet alleen naar de hypotheekrente maar naar de laagste maandlast en in sommige gevallen nog belangrijker, naar de daarbij behorende voorwaarden en uiteraard of dit aansluit op jouw persoonlijke wensen en situatie. Tevens gaan wij voor jou bekijken of wij eventueel een beter passende aanbieding kunnen doen. Uiteraard bepaal je zelf of je van ons voorstel gebruik wenst te maken.


Tarief:
Om de second opinion voor u uit te voeren, hanteren wij een eenmalig tarief van EUR 75,00 (incl BTW) aan administratiekosten.

Uw voordeel:
Als je bij ons een Second opinion aanvraagt en wij jouw offerte objectief hebben beoordeeld, kun je met een gerust hart deze aanbieding bij een van onze collega`s accepteren.

Op deze manier proberen wij bij klanten die enigszins onzeker zijn over een advies een gerust gevoel te geven nadat wij er met een deskundig oog naar gekeken hebben.

Immers, een langdurige verplichting als een hypotheek mag niet onderschat worden. Daar kunnen langdurige financiele problemen uit ontstaan indien het niet professioneel beoordeeld is. Deze professionaliteit kunnen wij jou bieden.

Indien wij jou een beter passende aanbieding kunnen doen en jij deze accepteert, zullen wij de ad. EUR 75,00 (incl BTW) niet in rekening brengen.

Dit betekent dus in jouw geval dubbel voordeel!

> Vraag nu een Second opinion aan.


> Hypotheek offerte aanvragen
> Gratis contact opnemen met een hypotheek adviseur