Hypotheek aanvragen: Hypotheekrente gaat weer wat stijgen. Pak snel je voordeel!

Hypotheekadvies in Amsterdam

  • Hypotheek-aanvragen.nl werkt landelijk met Erkende Hypotheek adviseurs. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden. Dus we kennen de markt in en rondom Amsterdam zéér goed.
  • Maar los van het feit dat u van harte welkom bent op ons kantoor, zijn zeker ook bereid u van een advies te voorzien bij u thuis. Wij zijn enorm flexibel bij het maken van een afspraak voor een hypotheekadvies.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk in ons advies en daarvoor hebben wij aanstellingen bij alle grote banken, geldverstrekkers en verzekeraars in Nederland. Wij werken dus niet meer voor de bank, maar alleen voor u als klant.
  • Wij verkrijgen geen provisie, maar verdienen onze geld door middel van het verstrekken van een hypotheekadvies en bemiddeling bij het afsluiten van uw hypotheek. U betaald ons hiervoor een vaste vergoeding.
  • Kortom, bent u opzoek naar een passende hypotheek en wilt u weten tot waar uw mogelijkheden reiken? Maak een afspraak voor een hypotheekadvies met één van onze Erkende Hypotheek adviseurs in Amsterdam.


>> Afspraak maken bij op ons kantoor


Wilt u liever eerst zelf berekenen hoeveel aan hypotheek u zou kunnen verkrijgen?

>> Maximale hypotheek berekenen

U weet precies wat u wilt en wil direct een advies gesprek en hypotheekofferte aanvragen?

>> Hypotheekadvies aanvragen