De juiste hypotheek afsluiten

Wonen in een eigen huis heeft veel voordelen: eten, slapen en leven in een stuk eigendom.
Weinig mensen kunnen een woning echter contant betalen. Daarom zijn leningen om huizen te kopen in alle soorten en maten aanwezig. Een hypotheek afsluiten is de eerste stap naar een nieuw huis. Geen twee huizenbezitters zijn gelijk en daarom zijn er bijzonder veel soorten hypotheken. Een overzicht van hypotheken in alle vormen, en met alle geldverstrekkers, is nodig om precies die hypotheek af te sluiten die bij u past. Voorbeelden van veelgebruikte hypotheek zijn:

U vindt ze allemaal in het overzicht hypotheek vormen

Er zijn veel redenen een hypotheek af te sluiten. Een hypotheek om een huis te kopen ligt voor de hand, maar een hypotheek afsluiten voor verbouwen is net zo goed mogelijk.

Onafhankelijk hypotheek aanvragen

Hypotheek-aanvragen.nl is volkomen onafhankelijk en garandeert daardoor de juiste berekening van de hypotheek die u voor ogen heeft. Binnen de ruime keus aan mogelijkheden kunt u een aantal hypotheken online berekenen. Desgewenst bieden wij hulp bij de online berekening van de hypotheek.

Heeft uw keus al enige vorm gekregen dan kunt u ook online de offerte voor de hypotheek aanvragen.

Met gericht en persoonlijk advies van Hypotheek-aanvragen.nl krijgt u inzicht in de werkelijk brute en netto maandlasten bij hypotheken.


Hypotheek op vertrouwde basis

Ons in de arm nemen om tot de maximale hypotheek te komen is volkomen betrouwbaar. Zo kunt ook via ons gebruik maken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Deze garantie wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning (WEW). De geldverstrekker krijgt de garantie te worden terugbetaald en verstrekt daarom de lening voor uw hypotheek.

Hypotheek-aanvragen.nl helpt u de gehele route bij een hypotheek afsluiten. U kiest zelf voor de juiste hypotheek: van eerste gedachte tot veilig wonen.


sluiten