Laagste rente: 0,50%

100% Onafhankelijk, eerlijk en kosten transparant Hypotheekadvies

Sinds januari 2013 is het door de overheid opgelegde provisieverbod ingetreden. Om deze reden dient u voor ieder hypotheekadvies te betalen. Dit geldt bij alle banken, keten adviseurs en onafhankelijke adviseurs. Dit integenstelling tot vroeger, waar u pas ging betalen op het moment dat u de hypotheek ook daadwerkelijk ging afsluiten. Een negatief gevolg hiervan is dat u minder instaat bent om te gaan shoppen en vergelijken. Immers, als u twee adviseurs en een bank gaat vergelijken, dient u drie keer de advieskosten te betalen.

Echter, Hypotheek-aanvragen.nl heeft hiervoor als eerste en énige in de markt een zéér aantrekkelijke oplossing voor u. Het 3 in 1 hypotheekadvies

U verkrijgt drie hypotheekadviezen van drie onafhankelijke adviseurs, van drie verschillende organisaties, inclusief de bemiddeling van uw hypotheek en u betaald slechts eenmalig het vaste bedrag van EUR 2.750.-. En kan de hypotheek niet worden verstrekt, betaalt u helemaal niets!

Wij hebben voor iedere situatie en iedere klant een passend adviespakket. Ga met uw muis over de pakketten en bekijk welk pakket het beste bij uw situatie aansluit en vraag direct aan:

Hypotheek-aanvragen.nl bestaat reeds 12 jaar en is een landelijke organisatie met 30 kantoreren verspreid door heel Nederland.

Wij werken alijd 100% onafhankelijk, eerlijk en tegen vaste transparante voordelige tarieven.

En wij kunnen uw hypotheek onderbrengen bij +/- 25 geldverstrekkers.

Vragen? Bel met 020-4977001. of mail naar: info op hypotheek-aanvragen punt nl


twitter logo