Laagste rente: 0,50%

Extra hypotheek voor verbouwing

Extra hypotheek voor verbouwing

Aan de hand van een extra hypotheek is het mogelijk om een verbouwing te realiseren. Het is begrijpelijk dat er wordt gevraagd om een hypotheek doordat verbouwingen eenmaal erg kostbaar zijn. Gezien het feit dat de verbouwing vast komt te zitten aan het pand en dus als onderpand meeteld voor de geldverstrekker, is het gelukkig mogelijk om de verbouwing middels een hypotheek te realiseren.

Indien er overwaarde op de woning zit, is het mogelijk om de hypotheek te verhogen. Als er geen ruimte voor een hypotheekverhoging beschikbaar is doordat de hypotheek tot het maximale bedrag is afgesloten, dan kan het via een tweede hypotheek. In sommige gevallen kan het zelfs via een onderhandse verhoging.

Wil jij jouw verbouwing ook laten meefinancieren?

Onze adviseurs kijken graag voor jou of het mogelijk is om jouw toekomstige dakkapel of nieuwe keuken mee te financieren aan de hand van jouw bestaande hypotheek! Daarnaast kijken ze graag mee of ze op financieel vlak voordeel voor jou kunnen bieden!

Aan de hand van het onderstaande contactformulier kun je jouw gegevens achterlaten zodat een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met jou opneemt.