Second opinion hypotheekofferte

Als allround financiele dienstverlener, die landelijk haar diensten en producten afzet, voelen wij ons verantwoordelijk uw belangen als klant goed te behartigen.

Als wij u een product adviseren, met als doelstelling een langdurige financiele relatie met ons aan te gaan, kunt u er vanuit gaan dat het advies onafhankelijk, doordacht en goed onderbouwd is.

Helaas blijkt in de praktijk dat niet iedereen volgens deze methode werkt.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om bij ons, www.hypotheek-aanvragen.nl een second opinion aan te vragen. Wij gaan dan voor u de offerte, die u elders aangeboden heeft gekregen beoordelen, en bekijken of deze op uw persoonlijke situatie en wensen aansluit.

Bij de beoordeling kijken wij niet alleen naar de hypotheekrente maar naar de laagste maandlast en in sommige gevallen nog belangrijker, naar de daarbij behorende voorwaarden en uiteraard of dit aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie. Tevens gaan wij voor u bekijken of wij eventueel een beter passende aanbieding kunnen doen. Uiteraard bepaalt u zelf of u van ons voorstel gebruik wenst te maken.


Tarief:

Om de second opinion voor u uit te voeren, hanteren wij een eenmalig tarief van EUR 75,00 (incl BTW) aan administratiekosten.

Uw voordeel:

Als u bij ons een Second opinion aanvraagt en wij uw offerte objectief hebben beoordeeld, kunt u met een gerust hart deze aanbieding bij een van onze collega`s accepteren.

Op deze manier proberen wij bij klanten die enigszins onzeker zijn over een advies een gerust gevoel te geven nadat wij er met een deskundig oog naar gekeken hebben.

Immers, een langdurige verplichting als een hypotheek mag niet onderschat worden. Daar kunnen langdurige financiele problemen uit ontstaan indien het niet professioneel beoordeeld is. Deze professionaliteit kunnen wij u bieden.

Indien wij u een beter passende aanbieding kunnen doen en u deze accepteert, zullen wij de ad. EUR 75,00 (incl BTW) niet in rekening brengen.

Dit betekent dus in uw geval dubbel voordeel !!!

> Vraag nu een Second opinion aan.> Hypotheek offerte aanvragen
> Gratis contact opnemen met een hypotheek adviseur

sluiten